Sjöarna Runt 2014

Johans föräldrar ska anordna ett lopp för tredje(?) året i rad. Jag tror det är tredje. Hur som helst så var jag inte med förra året så i år blir min andra gång. Loppet är 17,8 km långt om jag inte missminner mig. Det är alltså längre än 1,5 mil! 2012 var jag inte särskilt tränad så jag gick mest och det enda jag har skrivit upp är att jag var 42 minuter efter Johan in i mål, men jag skrev inte hans tid. Så det säger ju inte så mycket. Hur som helst så kommer jag ändå vara långsammare i år eftersom jag kommer promenera hela vägen. Jag väger så himla mycket och loppet är så långt så jag tror inte det kommer sluta bra om jag börjar jogga. Det är lite deprimerande att kolla tillbaka i bloggen och läsa om tiderna då jag tog 5 km på under 30 minuter o.s.v. Svårt att tänka sig att det faktiskt var jag som gjorde allt det där. Aja, det är bara att köra på. På lördag kl 10 går starten!
 
Så här såg målgången ut 2012.
Tiden var inte särskilt bra, men efter 17,8 km är man glad bara av att ha tagit sig runt...
 
 
 
 

Svala 27 grader

Äntligen verkar den här extrema värmeböljan vara över. Även om det fortfarande envisas med att vara 27 grader så blir det bättre och bättre. Min smärtgräns går redan vid typ 23-24 grader, så den senaste veckan har varit väldigt plågsam. Jag förstår inte hur man kan tycka att det är skönt med 30 grader.
 
Så. Idag är det 31:a juli och snart inleds den allra sista sommarmånaden. Sommaren har som vanligt gått väldigt fort och jag har varit extremt lat. Jag hade tänkt att jag skulle vara klar med alla restuppgifter tills nästa vecka då Johan går på semester, men det får bli till veckan därefter då han kommer hem från Getaway. Jag har ju bara haft två månader på mig..hah. Lite småtragiskt så där.
 
Sen har jag en omtenta den 18:e augusti som jag måste börja plugga till. Kursen hade jag för snart ett år sen, så jag minns inget alls av den. Den blir att börja om på noll. Men i regel är ju kurserna lättare andra gången. Oavsett vad så avancerar kurserna allt eftersom så nu, ett år senare, borde jag inte han några större problem med den där kursen.
 
Jag och Johan förlovade oss den 12:e juni, på Aisys 8-årsdag!