Filmkväll

Ikväll har jag och Johan sett tre filmer. Vi började med "Gone Baby Gone", som var annorlunda men slutligen visade den sig vara en ganska bra film. Sedan såg vi "Fantastic 4", och uppföljaren "Fantastic 4 - The rise of the Silver Surfer". Jag har inte brytt mig om att se F4-filmerna tidigare, men här om dagen gick ettan på TV och då fastnade jag för den. Jag såg aldrig klart den, för Johan upplös mig om att vi har den på DVD, lånad av Anna och Håkan. När jag nu ikväll skulle se filmen, så upptäcker jag att fodralet bara innehåller extramaterial-DVDn. Men det löste sig ändå, så nu har jag fått se båda filmerna. De var filmer i min smak, och jag är helt nöjd!

Nu är det dags att gå och lägga sig snart....SKOLSTART IMORGON!

Höstkvalificerat väder

Kom just hem från en filmkväll med Anna och Håkan. Jag har ganska precis insett att det har blivit höst. Jag tycks mig ha läst i Tidningen 7 att man kan kalla årstiden för höst när dygnsmedeltemperaturen ligger mellan 0 och 10 grader. På SMHI skriver dom ut morgon, förmiddags, eftermiddags och kvälls/natts-temperatur och om man plusar ihop dem och delar på fyra så är morgondagens medeltemperatur 9 grader och söndagens 5,75 grader. Så jag kan nog med viss grund säga att hösten har kommit till Örnsköldsvik. Inte för att temperaturen kommer fortsätta sjunka så drastiskt, de kommande dagarna visar på ungefär 8 grader i medeltemperatur.


Snart dags för snömustach igen!

Promilleräknare del2

Jag fick svar från webredaktören, och tydligen hade dom beslutat sedan länge tillbaka att ta bort räknaren från sidan, men dom hade missat någon länk. Hon ville veta hur jag fått tag i den, så jag sa hur. Det var ju skönt att höra, men jag förstår fortfarande inte hur dom tänkte då dom gjorde räknaren