Feelin hot, hot, hot!

Det är så varmt! SÅ VARMT! Kan knappt andas. Eller, det var nog en överdrift..men ändå. Idag har jag och och Johan varit på stan, och sedan for vi hem och hämtade Aisy och for och firade Vilmer! Sen var tanken att jag skulle hem och byta om till jeans och t-shirt, och ta med en munkjacka tills när det blir svalare ikväll. Men det är helt otänktbart. Det är 26 grader ute, och jag får behålla kläderna jag har på mig. En kjol och en tunn topp. Det blir istället att ta med kläderna för kvällen. Jag har även satt upp håret i en boll, som jag hade tänkt släppa ut nu och va lite lockig i håret ikväll. Men det skulle vara ren tortyr att ha utsläppt hår nu. Så det får också vänta på sig.

Nu ska vi bara äta middag och sen bär det av till Sollefteå!

Ovanlig lördag

Jag har imponerat på mig själv idag! Igår bestämde jag att jag skulle ute och springa en lite längre sträcka idag. För att jag skulle orka och hinna det, så gällde det att jag hade ätit lunch två timmar innan kl 13, d.v.s. klockan 11. Och för att kunna få i mig någon riktigt mat vid den tiden, så gällde det att jag ätit frukost några timmar innan och fått igång kroppen. Därför gick jag upp klockan 8 för att äta frukost. Annars så sover jag till minst klockan 10.

Det har alltså hur som helst gått enligt planerna, och jag hoppas att det kommer gå bra att springa. Det är är nämligen sista löpningen innan Vårruset på onsdag. Innan dess ska jag även hinna med årets första utegympa på tisdag.

Idag blir alltså att springa, sedan ska Vilmer firas och på kvällen blir det nog Sollefteå!

Vilmer!

Idag fyller min systerson Vilmer 2 år! Nu har jag haft bloggen ett år, så här kan ni läsa förra årets inlägg på Vilmers födelsedag. Ett år är inte särskilt lång tid egentligen, men Vilmer som gått från 1 år till 2 år gammal har utvecklats hur mycket som helst! Det är svårt att förstå att det har gått så snabbt!