MyggA

Solen går ner... Luften blir behagligt sval... Myggen anfaller!

För mig är det visserligen så att myggen anfaller mest hela tiden. Enda gången jag får vara i fred är under dagen om jag är på en solig strand. Men framåt eftermiddagen eller om solen går i moln, då får jag akta mig. Jag och Johan gick ut på en promenad för ungefär 40 minuter sen, och den här gången så glömde jag inte MyggA! Så fantastiskt skönt! Den enda myggkontakten jag hade var EN mygg som satt sig på min hand i ungefär 0,5 sekunder. Det går inte att beskriva hur fantastiskt det känns, när jag annars får ungefär 3-5 myggbett som minst om jag går ut på kvällen. Det enda täckande kläder gör att är centrera betten till handleder och vrister.

Beach-tisdag

Vid klockan 11 ringde Carita och frågade om jag ville följa med till Gullvik. Jag földe med henne, Johnny, Erica, Linnéa, Filip och Carina. Jag och Carita gick och badade med Erica, Linnéa och Filip. Sen när Erica började frysa så gick Carita upp med henne och sen började även Filip frysa så han gick upp. Jag och Linnéa låg i väldigt länge! Det är nog det längsta jag badat i vuxen ålder. Men det är nog inget livsrekord. Jag och Madde har varit i en 3-4 timmar iaf när vi var yngre!

Sen gick vi upp till Anna-Lena och Stefans husvagn. Bredvid hade Malin och Christer sin, så dem var också hos Anna-Lena. Jag satt där en stund och sedan for jag hem till Aisy. Jag har upptäckt något lite roligt med Aisy. Jag har tidigare varit övertygad om att hon sover i sovrummet när hon är ensam. Detta eftersom hon går och lägger sig där när man far, och när man komme hem kommer hon ut från sovrummet och sträcker på sig.

När jag for tidigare idag så gick hon som vanligt och la sig i sovrummet. När jag var ute på gården så kollade jag upp mot vardagsrumsfönstret  och vem ser jag där? Jo, Aisy. Hon hade hört skatorna som var ute och stog och kika på dem. När jag sedan kommer hem och går från bilen så ser jag att hon står där i fönstret igen och kollar på en hund som är ute och promenerar. När jag kommer upp så kommer hon ut ur sovrummet och ser allmänt pömsig ut och sträcker på sig! Jag började skratta och sa att mig lurar hon inte. Vad kan hon ha för anledning att vilja få mig att tro att hon legat och sovit hela tiden? Hon är så söt!

Aja, nu ska jag smörja in mig med aloe vera. Jag hade smörjt in hela kroppen med solskydd och det var halvdisigt och därmed inte klar sol. Men ändå tar solen som bekant rätt bra, särskilt när man ligger i saltvatten.

Nu gäller det.. Bara att välja och köra!

Energihuset har fått en ny ägare! Yey! Hoppas de där kupongerna gäller så man får träna hela sommaren juni-augusti för 300 kr. Det vore sweet. Jag står just nu i valet och kvalet om jag ska banta 1-2 veckor och sen börja träna, eller om jag ska lägga i en hög växel direkt och bara köra. Behöver tappa en del i vikt inför loppet... Ska fundera på det tills imorgon. Jag ställer klockan på 7, och om jag orkar gå upp och äta frukost då så blir det träning 9:20 i form av funktionell träning. We'll see.


Förlåt Ann-Kristin, men jag bara måste ha en nedräknare ;)