Måndag

Jobba, jobba, jobba! Så har det sett ut den senaste tiden, i alla fall på helgerna. Men nu framöver så ska jag faktiskt ha några lediga helgdagar. På lördag och söndag ska jag vara ledig samt fredag, lördag, söndag nästkommande helg. Nu på lördag är det inflyttningsfest hos Anna och Håkan och nästkommande helg ska vi fara till Brännforssund. Jag minns inte ens när jag var där sist..det var jättelänge sen.

Idag jobbade jag 5:20-10. Det blev mest flyget och skola. Efter det så har jag bara varit hemma och grejat på. Tvättat lite och så.. Sen när Johan kom hem så åt vi och gav oss sen ut på promenad. Jag bestämde väg och eftersom jag hade sån överskottsenergi så valde jag för en gångs skull en lite längre väg. Det blev lite enkelt en omväg till Ica som blev ungefär 4,5 km lång. Helt perfekt! Jag har säket skrivit om CardioTrainer tidigare. Men det är en app som jag har till min HTC Desire. Den är ascool och håller koll via GPS hur långt man går samt ritar ut vägen på kartan, som ni ser på bilden här nedanför.

Den här veckan är jag helt ledig på tisdag, lördag och söndag. Det tycker jag är ganska lagom, även om jag har väldigt korta pass måndag, onsdag och torsdag så är det absolut bättre än ingenting. Nu ska jag lägga mig och se på TV och dricka lite vitaminvatten. Jag ska visa sen..kanske. Jag köpte fyra stycken när jag var på Ica. Håller på smaka alla sorter för att se vilken som är godast.


Så här gick vi ikväll!

Vem kan äta förutan hunger..

Jag äter några sjuka mängder godis nu för tiden. Så mycket så jag blir less. Tråkigt nog så hindrar min lesshet mig inte från att äta mer.. Jobbnätterna är det allra största fällan. Vem kom på idén att ha godislådan i fikarummet? Tjäna pengar på andras misär.. Om man ska överdriva ;) Jag har verkligen inte självkontroll vissa gånger. Men.. Nu försöker jag dra i handbromsen. Igår exempelvis så drack jag vitaminvatten och åt ett äpple. Annars är chokladboll och minst 50 cl Coca Cola standard en lördagjobbnatt.

Men sen har vi ju då jag sitter här hemma framför datorn också. Just nu sitter jag och äter sötmandlar och äpple, som ni ser på bilden. Det är ungefär så långt jag kan ta mig. Att ersätta med något som inte är lika hemskt. Men ibland går inte ens det.. Äpplen är ju egentligen lika mycket socker som godis, men jag får inte samma kick och "måste-ha-mer"-känsla av frukt så då får kemin säga vad den vill. Frukt är bättre än godis för mig. Att äta frukt istället för godis känns som att snusa istället för att röka. Inte direkt det bästa, men ändå liiite bättre.

Nu kanske det låter som att den här helgen har varit ett steg i rätt riktning, men det vill jag inte påstå. I fredags åt jag en Twix, en påse naturchips från OLW och drack runt 1,5 liter dricka sammalagt. Sen har Johan köpt en Matadormix-burk som jag småätit av både idag och igår. Såatte, någon fantastisk helg har det inte varit.

Som det ser ut nu så är jag inte medlem i något av gymmen här i stan. Det är Friskis eller Energihuset som gäller. Först var jag på Energihuset och sen Friskis. Nu till veckan, mån-fre, så har Energihuset gratis träning! Så jag och Anna har bestämt att vi ska gå ett pass på tisdagen. Sen ska i alla fall jag hinna med ett pass till. Anna har ju Mindy på dagarna, så det är inte lätt för henne att komma ifrån.

Aja, jag fortsätter battla mot mina största dåliga sidor. D.v.s. att jag är dålig på att hantera pengar och att jag överäter. Jag måste bli bättre.. Jag är fasiken 23 år gammal nu! Om det bara vore jag själv så är det ju ingen fara. Men allt jag gör påverkar ju Johan och även Aisy (eftersom jag blir så lat). Sen finns det inte ens på kartan att skaffa barn i det här "tillståndet". Livet är nog jobbigt som det är, jag tänker inte starta någons liv med sämre förutsättningar än nödvändigt. Vanan har fantastiskt stor makt.


Snus!

Min onsdag

Jag sover verkligen för länge den här veckan. Sist jag jobbade var söndagnatt och jag jobbar inte förrän lördagnatt, så det är i princip en vecka jag är ledig. Hur som helst så har jag inte vaknat särskilt tidigt eftersom Johan och Aisy varit på jakt alla dagar (Johan sköt förresten sin första älg efter Aisy idag!). Det innebär alltså att jag inte måste kliva upp för att gå med Aisy på morgonpromenad. Imorgon är det ingen jakt utan Johan ska jobba som vanligt och Aisy ska vara hemma med mig. Skönt!

När jag vaknat och gjort mig klar idag så var klockan runt 14 och då for jag iväg till Anna och Mindy. Dom har just flyttat och jag har aldrig varit och hälsat på i nya lägenheten. Men jag har varit där eftersom jag hjälpte dom att flytta förra helgen. Hur som helst så pratade vi en stund innan vi drog iväg på Indiska och Make Up Store. Efter det så promenerade vi hem till Anna igen. Johan ringde medan vi var på stan och sa att Fjällräven reade ut hikingbyxor som kostat 1000 kr för 250 kr. Han hade köpt ett par och ville att jag skulle fara dit och se om jag hittade några som passade. Så efter att jag sagt hej då till Anna så drog jag iväg dit. Som ni ser på bilden så hittade jag ett par som passade.

Johan hade farit till Malin då, så jag for dit efter Fjällräven. Johan lekte med Vilmer medan jag och Malin satt och pratade. Sen när alla barn gått och lagt sig så såg vi Biggest Loser och Idol.


Byxor från Fjällräven.

Fem gråa ljus från Indiska.

Sensitive Foam Cleanser (rengöring), Refining Toner (ansiktsvatten),
Day Time (dagcreme) och Matt Foundation Milk från Make Up Store.
Tonern och foundation är repriser, medan resten är något
jag testar för första gången. Det ska bli så spännande ;D