Sittplatsbiljetter till AC/DC

Den som skulle köpa våra biljetter till AC/DC vägrade svara på mina kontaktförsök, så det Tradera gjorde var att spärra användaren och ge mig en ny auktion gratis. Den har börjat rulla på, och det är 80 kr kvar till reservationspriset på 800 kr. Det är två sittplatsbiljetter bredvid varandra till AC/DC i Stockholm 22 februari.

Ni hittar auktionen här!

Utan mus

Det går faktiskt alldeles utmärkt att surfa utan mus, bara man kommer på hur man ska göra för att ta sig runt. Jag kunde t.o.m. svara på en undersökning för panelen, vilket jag var tveksam till. Jag vet ju att man ska kunna göra allt utan mus, frågan är ju bara hur man bär sig åt. Jag hade tur och hittade tangenterna som behövdes för att kryssa i rutor och liknande. Anledningen att det inte finns någon mus är att Johan snott den till sin dator.

Johan håller på med sin rapport, och Ann-Kristin håller på att läsa och ge feedback. Jag får assistera när det kommer till särskrivningar. Jag är helt värdelös på svenska när det gäller grammatik och olika regler, men jag har ändå en känsla för hur man ska skriva för att det ska se bra ut. Visst blandar jag tempus ibland här i bloggen, men så länge det inte ser jätteknäppt ut så låter jag det vara. Jag läser ju alltid igenom det jag skrivit, och särskrivningar rättar jag alltid till, för dessa hatar jag verkligen. Textflödet blir helt off, och man tappar fokus på vad texten säger.

Aja, nog om det. För er som inte hängt med så är jag och Johan i Brännforssund hos Johans föräldrar och hans lillebror. Eller, hans pappa åkte ut på jour direkt vi kom igår. Han kom hem imorse och gick och la sig för att sova. När han vaknat och ätit ska vi äta födelsedagstårta. Jag och Johan fyllde år 17 januari, men nu är första gången vi är här sedan dess. Ska bli nice med tårta.

Idag ska både jag och Johan inleda vår träningsperiod inför högakusten marathon i sommar. Jag ska också springa Vårruset (förhoppningsvis hänger Anna med i år), men det är bara för tjejer så Johan kan inte vara med. Vi ska hur som helst springa på löpbandet varsin gång. Ska bli intressant!

Jag har läst om min kroppstyp (an apple, and damn proud of it), och jag måste verkligen börja dricka grönt té och äta mycket mer grönsaker. Grönt té har jag varit inne på. Jag har köpt en box med två påsar från varje smak, men sen blir det aldrig av att jag testar. Varmt, smaksatt vatten är inget jag med lätthet provar. Men snart så!

Äntligen i tid!

Klockan är 6:25, and guess what, jag är helt färdig att fara på jobbet. Jag har inte hoppat över frukosten ens, har t.o.m. brett en till macka att äta på jobbfrukosten. Har även hunnit packa färdigt, jag började igår. Idag far nämligen jag, Johan och Aisy till Brännforssund. Amen visst i fasiken, jag har inte fixat något skjuts till busstationen. Har inte ens kollat när bussen går, utomordentligt smart. Vars är framförhållningen?

14:35 går linje 100 från Övik, och är framme i Nordmaling 15:20. Sounds right... Varje gång jag har gjort dessa fredagsturer så har det varit "samma" buss, men man vill ju inte direkt chansa på när det går...

Tur att jag satt mig vid datorn och bloggade, så jag kom på att kolla busstiderna. Ursprungsanledningen är att vänta på att Johan kommer ur duschen så jag kan säga hej då innan jag far.