Time to get movin'!

Nu har jag suttit och slöat bort hela dagen nästan. Dags att diska den minimala mängden disk som finns (2-3 grejer), torka golven och plocka bort. Ska passa på att dammtorka lite också. Ikväll ska vi till Anna och Håkan för att äta tacos och sen se på Let's Dance! Håkan har nyligen köpt en projektor, så vi kommer upptäcka varenda felsteg.. Eller, bara för att bilden är stor så har vi helt plötsligt inte fått några teoretiska danskunskaper :P Hur som helst så ska vi umgås med dem ikväll och det ser jag fram emot. Imorgon ska jag jobba igen, så det är bra med ett roligt avbrott "mitt i".

Melodifestivalen 2010

Jag fick just ett mail med information inför Melodifestivalen. Blev lite förvirrad eftersom jag inte förstått att jag tydligen ska jobba då. Men det är bra! Då blir bara lönen högre när den väl kommer i februari. Som jag nu förstått ur mailet så jobbar jag både under genrepet fredag den 5:e februari samt själva delfinalen på lördag den 6:e februari. Sen är det hemmamatch på måndag den 8:e februari. Keepin' busy, kan man säga! Men efter matchen den 8:e så dröjer det ända till 27:e februari innan nästa hemmamatch. Fast..det kanske är fler evenemang som jag inte känner till? Kan vara värt att kolla upp.

Hur som helst så ska vi vara lite mer pingliga än vanligt. Det är ju Melodifestivalen! Men grejen är den att jag är rätt så pinglad i vanliga fall när jag jobbar, så jag tror jag ligger kvar på min nivå. Jag fick förresten grym nagel-inspiration av Melodifestivalen-kronan. Fem färger, fem naglar på varje hand... Blir kanske too much? Misstänker det.. Men man kanske kan ha en liten detalj av varje färg på den vanliga franska manikyren? Ska fundera...
Melodifestivalen 2010
Första delfinalen utspelas i Örnsköldsvik och Fjällräven Center!

Vi kommer att hinna!

Det gick väldigt bra att jobba idag. Jag känner att jag börjar komma in i det plus lära känna mina arbetskamrater. Det kommer ofta in nya, tre stycken sen jag började i december, och varenda en har varit trevliga. Sen hade jag en väldigt lugn dag idag eftersom jag hade väldigt stillsamma loger. Jag var däremot kvar ända till klockan 23. Jag har aldrig varit med ända till "slutet", så det var bra att jag fick en chans att se hur allt knyts ihop efter arbetspasset.

Matchen var ju väldigt tillfredsställande också! Så fantastiskt skönt att kunna slå laget som toppar tabellen när vi själva försöker slå oss in på slutspelsplats. Det visar hur väldigt tungt dagsformen väger! Jag såg självklart inte matchen mer än några sekunder här och där, men jag har hört att Modo var det bättre laget och vann rättvist. Jag blev däremot på besviken på att Skellefteå tappade sin ledning mot Frölunda. Om Skellefteå hade vunnit det mötet så hade Modo legat på slutspelsplats just nu. Men, men.. Redan på lördag är det match igen (hemmamatch, så jag jobbar) och då är det självaste Frölunda vi möter! Känns ju bättre att slå ner dom (tabellmässigt) själva än att låta "andra göra det".


Ett poäng från slutspelsplats och det är Frölunda vi möter på lördag!