Min åsikt om årets Let's Dance-deltagare

"De bjuder upp till dans i "Let's dance"' (Artikel från Aftonbladet)

Hasse Aro - Det ska bli galet roligt att se hur han är som dansare. Han är ju väldigt up-tight i TV. Alltså inte alls stel eller obekväm, men strikt. Tror dock att han ruvar på en del danserfarenhet. Bara en känsla jag får...

Magnus Samuelsson - Hehe, alltid lika skoj att se muskelberg dansa. Jag hade ganska låga förväntningar på den där brottaren som var med, men han visade ju sig vara riktigt duktig. Nu är han ju självklart mycket mindre muskulös och betydligt mer smidig än Samuelsson. Intressant ska det bli!

Isabella Löwengrip - Förhandsfavoriten! Med hennes målmedveten och drivkraft ska det bli väldigt intressant att se hur hon har tacklat den här utmaningen. Hon kommer säkert vara hur duktig som helst.

Laila Bagge - Jag blev ganska förvånad när jag såg att hon skulle vara med. Hon känns inte som någon som är bekväm i att bjuda på sig själv. Jag har nog fel, annars skulle hon ju aldrig ha ställt upp.

Kitty Jutbring - Jag tycker det är lite Robinson-Robban över henne, fast det var ett tag sedan jag såg till henne. Det kommer nog bli plattfall, men vi får se. Allt kan hända.

Resterande som jag antigen inte vet vilka det är, eller inte bryr mig så mycket om är George Scott, Carl Jan Granqvist, Morgan "Mojje" Johansson, Morgan Alling, Elisabet Höglund, Magdalena Graaf, Linda Haglund och Martin Ragnarsson.

Kort årsresumé och framtidsplaner

Så var det nyårsafton, igen. Det känns inte alls särskilt länge sen som vi firade nyår förra gången. Den gången var vi hos Johans kompis i Brännforssund. I år ska vi vara i Vindeln. Jag tänker inte skriva någon årsresumé av längre slag, utan tänker bara nämna det som poppar upp i huvudet.

Jag gick klart basåret i Skellefteå, jag sommarjobbade på Sanmina SCI (grupp 1), jag, Johan och Aisy flyttade till Örnsköldsvik, jag började sjuksköterskeprogrammet och var där en hel dag innan tvivlena blev för många, jag var arbetslös i 1,5 månad, jag började jobba på Sanmina SCI (ytmonteringen).

Mina förväntningar inför 2009 är att jag ska utbilda mig till taxichaufför och arbeta som det fram till hösten då jag eventuellt ska försöka söka in till en utbildning för inköpare. Det största hotet mot den planen är att det ryktas om att marknaden för inköpare håller på vara ganska mättad. Vi får se vad som händer!

BlondieBelle

Jag har just suttit och sett några avsnitt av Blondinbellas TV-dagbok. Jag förstår inte varför så många ska gnälla om henne. Självklart tycker man aldrig samma sak, och med tanke på att hon tycker att Al Gore är full of crap och att hon tycker äkta päls är bättre än fejk med anledningen att miljön mår bättre så är det många som nästan kokar när dom läser hennes texter. Men måste det bli så låg nivå på det hela? Vill man kommentera och man tycker annorlunda så kan man ju skriva något argumentativt som faktiskt skulle kunna "vinna över" folk, istället för "Hur känns det att vara så fet, ful och dum?" (av någon anledning oftast skrivet med felstavningar och särskrivningar). Det är så tragiskt.

Framgång föder avundsjuka, som Blondinbella skulle ha och har skrivit.