Lördag

Idag är jag äntligen ledig mer än 24 timmar. Jag här alltså en ledig dag. Igår jobbade jag eftermiddag/kväll och imorgon jobbar jag eftermiddag/natt. Så kvällen igår spenderades med mina systrar Carina och Carita, svägerska Astrid, moster Mari och mamma Ann-Christine. En tjejkväll, helt enkelt. Jag var dock ganska trött så jag var bara där någon timme. Jag kom vid kl 22 och for hem vid kl 1. Förhoppningsvis blir det en till tjejkväll som passar in lite bättre med mitt schema. Om jag bokas en månad i förväg så är det lugnt ;) Nu ligger jag och fipplar lite med mobilen medan vi väntar på att syrran, Christer, Vilmer, Vincent och Viggo kommer hit. På två dagar kommer jag att ha träffat alla mina systrar! Det hör inte till vardagen.

Stelröv

Jag bloggar verkligen inte särskilt mycket nu för tiden. Men jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt och kommer fortsätta! Jag har jobbat i ungefär en månad nu, eller mer en och en halv. När det har gått lite längre tid så kommer jag säkert inte vara så dödstrött när jag väl är hemma. Jag tycker bara att jag jobbar, sover och äter just nu. Men missförstå mig inte, jag är supernöjd över att ha ett jobb som trivs med! Men efter att ha varit en soffpotatis i ett år så tar det en stund innan man kommer igång. På tal om soffpotatis. Taxiyrket är ju ganska stillasittande även om man halvlyfter en och annan pensionär ibland och en hel del bagage så sitter man mest stilla. Idag när vi pratade om "arbetsskador" (det är ingen som egentligen har någon, men jag kallar det för det ändå) så nämnde jag att jag får lite ont i högra skuldran efter ett längre pass med bilen jag kör just nu. Den är nämligen den enda bilen som har en manuell växellåda. Jag trodde aldrig att man kunde få ont av att växla. Det låter nästan lite tragiskt för vissa kan jag tänka mig. Men grejen är att privatpersoner som kör "mycket bil" är ofta dom som pendlar med bil till jobbet och då kör man ju oftast på en landsväg eller E4an och det blir inte så mycket växlande. Jag kör 8-10 timmar om dagen och det är övervägande stadskörning och jag tror inte jag har samma växel nå många minuter i stöten.

Hur som helst! Det jag skulle komma till var att jag fick tips på stretchövningar som jag ska försöka göra varje kväll då jag jobbat. Kanske annars också för att få in rutinen! Jag ska först och främst stretcha musculus gluteus maximus (röven, alltså) eftersom jag som sagt sitter mycket. Sen även framsida lår upp mot bäckenet..där känns det helt ihopdraget vissa gånger. Typ där musklerna på lårets framsida har sitt översta fäste. Sen blir det så klart även skuldrorna eftersom det är där jag börjar märka av problem. Jag ska självklart börja träna igen också..snart.. Men jag har som ingen motivation, jag vet inte riktigt vad det sitter i. Och jag vill inte slänga pengar på ett gymkort förrän jag får upp lite gnista! När jag börjar komma igång med utelöpningen (som är gratis) så ska jag fundera på gymkortet.

Nu ska jag gå och lägga mig! Johan for till Giltjaur i måndags så jag har haft flera dagar på mig att städa (han städade ungefär hälften innan han for). Självklart har jag skjutit på allt till idag. Men jag fick tummen ur och har i alla fall stökat lite och vikt in alla kläder samt dammtorkat det värsta. Efter att jag har diskat och gått ut med soporna så är jag nöjd! Johan kommer hem imorgon vid middagstid. God natt på er!

Början på onsdagen

Den här veckan så måste jag kliva upp ganska tidigt så kvällarna blir betydligt kortare än vad jag är van. Nu ikväll hade jag tänkt gå och lägga mig 00:30, men nu kommer jag på att jag måste duscha.. Så det får bli kl 1 istället..eller senast ett. Jag har jour på morgonen imorgon. Jag har räknat ut att jag vill vara på stationen 7:40, för då ska jag fara och hämta utanför stan och fara vidare med kunden till Umeå. Så.. 7:30 ska jag fara härifrån. Men eftersom jag har jour så tänker jag vara klar tidigare än det. Även om det inte är troligt så kan dom ringa tidigare.

Imorgon jobbar jag till kl 16 och sen har vi torsdagen och fredagen kvar. De två dagarna är jag schemalagd 11-16 och 11-19 men det är jour både innan och efter så det blir med ganska stor säkerhet mer jobb än den tiden. Sen är det slut på julischemat och jag väntar med spänning på nästa. Som sagt är det ju Roxette den 14:e så då ska jag vara ledig! Jag har köpt skor och byxor som jag ska ha på konserten. Nu ikväll beställde jag även hem bodys (grammatiskt rätt: bodies, men skriver man så om plagget..? Hm..), en skjorta att ha över samt ett bälte. Så.. Grunden är lagd! Det enda jag ska fundera ut är hårgrejer, halsband, ringar m.m. Krimskramset!

Nu ska jag duscha och sen blir det sängen!