Salt palt

Det är vad jag sitter och mumsar på nu. Johan åt det till middag, och lämnade "slumpen" åt mig. Synd bara att den är så förbaskat salt. Smakar bara salt... Måste komma ihåg vilket märke det var vi köpte, så vi inte gör det igen.

Nu har jag då jobbat klart min eftermiddagsvecka, men arbetsveckan är inte riktigt slut än eftersom jag ska jobba övertid på söndag. Funderar på att jobba 10-16. Jobbar man mer än 6 timmar så drar stämpelklockan 30 minuter lunchrast, och det känns ju onödigt. Vi får se hur det bli, man väljer själv hur man vill jobba mellan 6 och 18.

Idag plusade jag på flexen igen, så nu är jag upp i 12 timmar och 44 minuter...ganska sweet! Men visst i fasiken...tidrapporten! Den glömde jag helt bort. Måste fara och lämna in den imorgon. Den ska ju in sista vardagen i månaden, annars blir det tjafs med lönen. MÅSTE komma ihåg att svänga förbi jobbet!


Yey, gamla Förhäxad-avsnitt på 3:an! Kan se om avsnitten nästan lika mycket som jag kan se om Scrubs :)

Bipolärt

Så där, då var egentligen 75% av arbetsveckan avklarad. Om det inte vore för att dom vill att folk ska jobba övertid i helgen. Jag skrev upp mig på söndag, så vi får se vad som händer. Känns kanske lite drygt att jobba 6 dagar i rad, men jag gör nästan vad som helst för lite extra pengar. Är ju bara sweet om jag har stora marginaler när jag ska köpa julklapparna. På tal om julklappar...såna är alltid trevliga ;)

Hm...det kändes inte riktigt rätt det här. Eftersom att vissa inte får veta vad det gäller, så kan jag inte skriva så mycket mer detaljerat än så. Jag är ju jätteglad att det finns, men vägen till uppkomsten känns väldigt fel. Det känns nog bättre när bollen rullat lite åt andra hållet sen. Får engagera mig i det...att kolla när bollen rullar.

Kryptiskt? Jo, jag vet.. Så är det när man inte är anonym.

Kära dagbok...

Det här håller på bli som en dagbok. Ett inlägg om dagen, just innan man går och lägger sig. Aja, det blir ju så när jag inte har tillgång till dator förän precis den här tiden då jag kommer hem från jobbet.

Dag två har gått bra! Den gick fort, men inte lika extremfort som gårdagen. Skillnaden kan bero på att det var några kortjobb. Typ 5-10 kort per jobb. Så det blir till att göra modeller ofta, och det tar ju lite tid. Men, men, det är ju bra man gör det ofta så man får in lite tempo. Direkt jag kom på morgonen så hade Robin tänkt beordra mig att byta Deken, men icke, det kunde jag inte tillräckligt bra för att göra själv. Så jag gjorde det med hans assistans, så nu tror jag faktiskt att jag skulle klara av det helt själv. Är ju som sagt inte så svårt, iaf inte om man kan engelska.

När jag skulle fara så sa jag till mamma att jag inte visste hur man fick igång hellysena på hennes bil. Jag vet ju att det är sån här som man måste vrida för att helljuset ska bli fast och inte bara blinka. Det visade sig att man skulle vrida och sen trycka spaken bakåt, istället för framåt som jag satt och gjorde hela förra natten... Problem: löst!

Nu ska jag kolla upp lite saker på internet, sen ska jag sova. Det är inte så mycket jag måste göra i lägenheten. Bara ta hand om Aisy. Kanske ska röja lite på toan också, såg att det höll på va smutsigt nu när jag tvättade bort sminket. Aja, imorse skulle jag diska, tvätta, vika tvätt och fara och handla. Blev lite väl mycket för en förmiddag. Johan har inte lämnat lika mycket disk idag, så det går nog väldigt snabbt imorgon. God natt...snart!