Vem kan äta förutan hunger..

Jag äter några sjuka mängder godis nu för tiden. Så mycket så jag blir less. Tråkigt nog så hindrar min lesshet mig inte från att äta mer.. Jobbnätterna är det allra största fällan. Vem kom på idén att ha godislådan i fikarummet? Tjäna pengar på andras misär.. Om man ska överdriva ;) Jag har verkligen inte självkontroll vissa gånger. Men.. Nu försöker jag dra i handbromsen. Igår exempelvis så drack jag vitaminvatten och åt ett äpple. Annars är chokladboll och minst 50 cl Coca Cola standard en lördagjobbnatt.

Men sen har vi ju då jag sitter här hemma framför datorn också. Just nu sitter jag och äter sötmandlar och äpple, som ni ser på bilden. Det är ungefär så långt jag kan ta mig. Att ersätta med något som inte är lika hemskt. Men ibland går inte ens det.. Äpplen är ju egentligen lika mycket socker som godis, men jag får inte samma kick och "måste-ha-mer"-känsla av frukt så då får kemin säga vad den vill. Frukt är bättre än godis för mig. Att äta frukt istället för godis känns som att snusa istället för att röka. Inte direkt det bästa, men ändå liiite bättre.

Nu kanske det låter som att den här helgen har varit ett steg i rätt riktning, men det vill jag inte påstå. I fredags åt jag en Twix, en påse naturchips från OLW och drack runt 1,5 liter dricka sammalagt. Sen har Johan köpt en Matadormix-burk som jag småätit av både idag och igår. Såatte, någon fantastisk helg har det inte varit.

Som det ser ut nu så är jag inte medlem i något av gymmen här i stan. Det är Friskis eller Energihuset som gäller. Först var jag på Energihuset och sen Friskis. Nu till veckan, mån-fre, så har Energihuset gratis träning! Så jag och Anna har bestämt att vi ska gå ett pass på tisdagen. Sen ska i alla fall jag hinna med ett pass till. Anna har ju Mindy på dagarna, så det är inte lätt för henne att komma ifrån.

Aja, jag fortsätter battla mot mina största dåliga sidor. D.v.s. att jag är dålig på att hantera pengar och att jag överäter. Jag måste bli bättre.. Jag är fasiken 23 år gammal nu! Om det bara vore jag själv så är det ju ingen fara. Men allt jag gör påverkar ju Johan och även Aisy (eftersom jag blir så lat). Sen finns det inte ens på kartan att skaffa barn i det här "tillståndet". Livet är nog jobbigt som det är, jag tänker inte starta någons liv med sämre förutsättningar än nödvändigt. Vanan har fantastiskt stor makt.


Snus!

Kommentera här: