Måndag igen ;)

Min klocka har stannat.. Och jag hittar inte kvittot. Jag kikade i bloggen nu, och jag köpte klockan 10:e juni, alltså ungefär fyra månader sen. Ska inte batteriet hålla längre än så? Jag har för mig att klockor kan gå på samma batteri i flera år. Så mest troligt är det något annat fel på min stackars klocka. Jag måste verkligen hitta kvittot! Jag är så extremt nöjd med den att jag inte vill ha någon ny. Sen betalade jag lite mer än vad jag brukar för den. Det var nog strax över 1000 kr och det är mycket.. Jag brukar köpa klockor för typ 100 kr annars..

Idag har jag jobbat lite. Jag hjälpte Cissi med sin jour. Jag klev upp kl 4, och det går faktiskt riktigt bra. Det är mellan 6-9 som jag har extremt svårt att kliva upp. Enda gången jag hållt på försova mig är när jag skulle kliva upp kl 6. Alla andra mornar har det varit kl 4-5 och då har det gått hur bra som helst. Visst är jag lite trött, men det är inte alls olidligt och rent av smärtsamt som jag kan tycka att uppstigning på morgonen kan vara :P

Nu ska jag kika på TV och sen bär det iväg till stan. Jag får rage om jag inte hittar kvittot! Så.. Förhoppningsvis hittar jag kvittot och kan lämna in klockan. Sen är det lite smågrejer som måste göras.. Munvattnet som jag använder (Flux) finns inte på Ica, så jag måste in på Apoteket. Sen ska jag kolla att jag lyckades köpa alla kanelbullsingredienser ur minnet när jag var på affären vid 8-tiden. Om inte så får jag komphandla.

Idag är det ju Kanelbullens Dag, som ni säkert vet! Första gången jag såg att den ens fanns var 2005. Men den har tydligen funnits sen 1999. Det som är lite roligt är att jag kallade Johan för Kanelbullen förut. Han ser inte ut som en Kanelbulle, men det var en period då han luktade som en! Jag tror det var någon yoghurt med kanel som han åt. Aja, jag upptäckte dagen 2005 och tyckte det var skitkul eftersom jag kallade honom det jag gjorde. Johans Dag, liksom ;D Men.. Så klart ska det bakas! Och festligheterna slutar inte med det. På onsdag har jag och Johan varit FÖRLOVADE I FYRA ÅR. Sick.. Vi har varit tillsammans i snart 6 år.

Kommentera här: