Så är helgen igång!

Min dag har blivit lite konstig men jag är ändå lite trött nu, så jag är nöjd. Jag slutade som sagt jobba vid tre och jag gick och la mig strax innan Johans klocka skulle ringa. Typ vid kvart i sju.. Sen ringde Johans klocka vid 7 och då låg vi kvar i sängen ett stund och pratade. När vi sen klev upp så ställde sig Johan och diskade. Han blev klar med allt! Så extremt skönt.. Jag kommer ju inte vara hemma särskilt mycket eftersom jag är husvakt till tidigast 20:e juli, alltså inte nu på tisdag men tisdagen därefter! Johan kommer hem på söndagkväll, alltså hit.

Jag måste visserligen hem imorgon eftersom jag glömde jobbkläderna. Jag är ändå "tvungen" att fara hem varje vardag eftersom jag väldigt gärna vill ha min papper från TELE2 och The Phone House. Undrar hur det går för dom.. Aja, sen inväntar jag även ett paket från Bubbleroom.

Hur som helst så kom Henke, Viktor och Ante hem till oss strax efter kl 9 och vid 10-tiden for dom. Johan är alltså på Rock Weekend, för er som inte vet det. När Johan hade farit så kände jag mig inte alls trött plus att det hade börjat bli ordentligt varmt så jag tänkte att jag skulle strunta i att sova..men.. Jag la mig framför TVn vid 12-tiden och då somnade jag så klart. Jag vaknade kl 17 och då gick jag ut med Aisy igen och sen packade jag ihop oss också for vi hit till Micke och Astrid's hus där vi ska bo ett tag!

Jag jobbar resterande nätter i veckan. Börjar mellan 16-21 på eftermiddagarna och jobbar till mellan 3-6 på morgonen. Just imorgon tror jag det är 18-03 igen. Ojdå.. Kom just på att jag tänkte på fel åkare. Nu har jag kört åt tre stycken så det gäller att tänka efter när man ska hämta bilen!

Nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa eller se på Family Guy!

Kommentera här: