Måndag

Nu har jag varit och hämtat nyckeln till brorsans hus! Jag och Johan ska bo där från torsdag fram till 20:e någongång. Slutdatum är inte riktigt bestämt, men det visar sig. Astrid visade mig vad som ska vattnas och hur ofta samt hur det är med gräsmattan. Jag är ju som helt oinsatt därför kan det vara bra att få sköta om ett hus i ett par veckor. På tal om hus så ska jag och Johan på visning av ett hus på tisdag nästa vecka!

Sen for jag på Statoil för att hämta ut mitt paket från Yves Rocher. Jag passade även på att köpa en macka eftersom jag inte klarar av att äta något varmt idag. Det har varit så sjukt varmt och kvavt så jag har seriöst lagt mig ner på golvet och bara försökt få tiden att gå (plus att jag tänkte att om varm luft stiger så borde det vara som kallast efter golvet :P). Hur som helst så var jag inte det minsta sugen på något varmt, så det fick bli en macka. Innan jag for hem så hämtade jag bilen jag ska köra imorgon. Eftersom jag börjar jobba kl 6 så kan det vara skönt att ha bilen här hemma.

Här är grejerna jag köpte från Yves Rocher! Man får med så mycket gratisgrejer så jag kommer knappt ihåg vad som är beställt och vad som är fått. Men från vänster har vi två lotions (köpte två små, men av någon anledning blev den ena stor) en doftar kokos och den andra vanilj, sen har vi en riktigt fet och återfuktande lotion med sheasmör, en aftersun för ansiktet (liten blå burk), ett nagellack som snabbtorkar sig själv och andra lack (återkommer om den när jag testat), en nattcreme (vit/röda tuben på den blå burken, gratis), två parfymer (lilla bulliga flaskan och den stora blågröna, gratis) samt hallondoftande duschcreme (röda flaskan, gratis).

Kommentera här: