Sista dagen (dag 4)

Under sista dagen så for vi som jag tidigare sagt in till city för att träffa Mikael, Jessica och deras dotter Mika. Vi satt på ett café och pratade en stund om lite allt möjligt. Allt från vattkoppor till vad man gör just nu och vad man tänk göra i den närmsta framtiden. Mitt svar blir alltid samma på såna frågor, alltså ingenting. För det är ju ungefär vad jag gjort det senaste året. Visst jag har pluggat två kurser plus taxikursen samt "övningskört" taxi men utslaget på ett år blir det ganska precis ingenting. Men, det blir snart ändring på det.. Men det kommer jag till efter Göteborgsberättelsen är slut!

Mika - tjejen som tydligen inte ska dejta förrän hon är 40 år ;DEfter att vi sagt hej då till Mikael, Jessica och Mika så for vi hem till Lena igen. Den sista timmen gick åt till att spela Little Big Planet och surfa, inget speciellt egentligen. Sen följde Lena med oss så vi inte skulle gå vilse, och det behövdes. Jäklar vad man svänger hit och dit på smågator och man känner aldrig igen sig. Hur som helst så kom vi snabbt fram till Centralstationen och åkte med tåget hem. Det blev faktiskt inga förseningar och vi var hemma innan kl 5 imorse.

Idag har varit en väldigt konstig dag eftersom jag varit hemma så länge och gjort så pass mycket (visserligen beroende på hur man ser det, väskan är fortfarande ouppackad). Jag var ganska så trött imorse men det gick till sig under dagen.