Don't push me

Jag måste verkligen ta tag i det här med min misstänka funktionella cysta. Jag for faktiskt in på sjukhuset för flera månader sen för att kolla upp det, men då fick jag träffa Dr Trögskalle och han var allt annat än hjälpsam. Hotade med smärtsamma undersökningar och skickade mig sedan på remiss och sa att jag var inkontinent eller hur fasiken det var. Det är ju så jag blir förbannad nu när jag tänker på det igen. Jag kommer in och mina symtom är att jag känner mig extremt pinknödig när jag inte är det egentligen. Hur kan man få det till att jag pissar ner mig i tid och otid? Vilket jäkla klantarsel alltså.

Aja, nya tag! Jag tänkte att jag skulle ringa Sjukvårdsrådgivningen och bolla lite med dom om hurvida det kan vara en cysta. Det bästa vore om dom bara gjorde ett ultraljud. Inte innan det kommer jag ge upp min teori om hur det ligger till. Jag skulle föredra att det är en funktionell cysta även om det kan komma att bli en obehaglig behandling för att bli av med denna. Man spräcker den med en nål... Men ja, hellre det så slipper jag de här buksmärtorna som kommer i tid och otid.

Jag lär då inte göra det innan påsk, men jag skrev hit det som en liten påminnelse ändå. Hur som helst så ska jag gå och lägga mig nu. Ska upp kl 10 och vara hos brorsan kl 12 för att fotografera hans personal. Senare på eftermiddagen vid kl 16 så ska jag ner till station och öva på taxametern inför provet.